Specia Főoldal

Specia Img Title

TEVÉKENYSÉGEK SZERINT

Ételek Italok

Az Albatros Party Service azzal a nem titkolt céllal alakult, hogy a hazai Catering piac meghatározó szereplője legyen, és egy fiatalos, egyedi, jól beazonosítható stílust alakítson ki. Az elmúlt 4 évben, több mint 350 sikeres rendezvényen vagyunk túl, és mely eseményeken összesen, 86.000 vendéget szolgálhattunk ki.

Munkatársaimmal több éves szakmai tapasztalatot gyűjtöttünk össze, ez idő alatt számtalan érdekes kérést, temérdek nehéz feladatot oldottunk meg. Szeretjük a kihívásokat, így örömmel működünk együtt a klasszikustól eltérő, témarendezvények koncepcionális vendéglátásában is, legyen az egy nosztalgikus retro, fusion konyha, trendi “Finger Food Party”, konferencia vendéglátás, ültetett díszvacsora, teljes egészében a helyszínen a vendégek előtt, a büféasztalainkba integrált, saját elszívóval rendelkező látványkonyhánkban, készített meleg és grillezett ételkülönlegességek vagy bármi, amit Ön megálmodott.

 
Ételek ItalokEszközökSpecialisták
  • Szolgáltatói csoportok: céges rendezvényszolgáltatók, esküvői szolgáltatók
  • Tevékenységek:

Albatros Party Service

Albatros Party Service kontaktja

  • Neve:   Hegyi Attila
  • Pozíciója:   szakmai vezetõ
  • E-mail címe:   ahegyi@albatrosparty.hu
  • Mobiltelefonszáma:   +36203900878

Beltéri látványkonyhák az Albatros rendezvényein:
A rendezvényeken kínált ételek jelentős részét a gasztronómiai szakemberek a helyszínen készítik el. A saját elszívóval és szagszűrővel rendelkező látványkonyha-pultok a büféasztal szerves részévé válhatnak. Közvetlenül a vendégek előtt, frissen készülhetnek a sültek és a meleg fogások.

Az Albatros rendezvényein a meghívottak nem csak kulináris, de esztétikai élményekkel is gazdagodhatnak.
 

AJÁNLATKÉRÉS

Ajánlatkérés a(z) Albatros Party Service szolgáltató felé:

(a csillaggal jelölt infomációk megadása feltétlenül szükséges)
Ajánlatkérő neve*
Ajánlatkérő telefonszáma*
Ajánlatkérő e-mail címe*
Ajánlatkérő cégének neve
Rendezvény típusa
Rendezvény tervezett időpontja *
Rendezvény tervezett időtartama *
Rendezvény várható létszáma *
Egyéb elképzelések, kérések