Specia Főoldal

Specia Img Title

TEVÉKENYSÉGEK SZERINT

Ételek Italok

Szervezőt keressünk, vagy magunk végezzük a munkát?

Mivel a szervezés általában nagyfokú alaposságot, gondosságot jelent, így az ember figyelme közben könnyen szétforgácsolódhat, nem beszélve arról az időről, melyet munkájából, családjától vagy hobbijától vesz el, ha saját maga szervezi rendezvényét.

Az a tapasztalatunk, hogy ha szervező bevonásával nem kerül többe egy-egy szolgáltatás a megrendelőknek, (mivel az iroda jutalékok alapján dolgozik, melyet nem a megrendelő fizet), akkor szívesen dolgoznak együtt szervezővel, akinek rutinja egy gyorsabb megoldási lehetőséget kínál, cége pedig garanciát nyújt az általa ajánlott szolgáltatások színvonalára.

Küldetésünk: hogy a legszebb nap a legjobban sikerüljön.

Egy rövid idő alatt általunk megismerhet számos, helyszínt, zenekart stb. így viszonylag rövid út vezethet a megoldáshoz. Van gyakorlatunk abban, hogy az igényeket a lehetőségekkel rutinosan párosítsuk, és nehézségek, vagy nem várt események felmerülése esetén azonnal tanácsolni tudjuk, hogyan módosítható az eredeti elképzelés.

 

Önöknek az esküvő napján egymás mellett a helyük, csak egymásért legyenek, kéz a kézben… A gondokat bízzák ránk: mi kitaláljuk, egyeztetjük, megoldjuk, létrehozzuk, kicseréljük….

 
Ételek ItalokEszközökSpecialisták
  • Szolgáltatói csoportok: esküvői szolgáltatók
  • Tevékenységek:

Aranyláng Esküvőszervező Iroda

Aranyláng Esküvőszervező Iroda kontaktja

Családi és egyéb rendezvények

Eljegyzésekhez, baráti összejövetelekhez, születésnapokhoz, évfordulós ünnepségekhez, osztálytalálkozókhoz helyszínajánlatok, menü és programajánlatok, dekoráció, zenekarok biztosítása.

Ezen kívül számíthat ránk, ha az alábbi rendezvényekhez van szüksége bármilyen jellegű segítségre vagy megoldásra:

Szabadtéri zenés estek, utcabálok, városnapok, pótszilveszter, farsang, Márton napi mulatság, Valentin-napi bál, Nőnapi parti, Szalagavató bál, Anna-bál, Katalin bál, Boszorkányszombat, Szüreti bál, ismerkedési és nosztalgia-estek.

A terített ünnepi asztal Önre és vendégeire vár.

AJÁNLATKÉRÉS

Ajánlatkérés a(z) Aranyláng Esküvőszervező Iroda szolgáltató felé:

(a csillaggal jelölt infomációk megadása feltétlenül szükséges)
Ajánlatkérő neve*
Ajánlatkérő telefonszáma*
Ajánlatkérő e-mail címe*
Ajánlatkérő cégének neve
Rendezvény típusa
Rendezvény tervezett időpontja *
Rendezvény tervezett időtartama *
Rendezvény várható létszáma *
Egyéb elképzelések, kérések