Specia Főoldal

Specia Img Title

TEVÉKENYSÉGEK SZERINT

Ételek Italok
Cégünk 1994-ben alakult meg, majd egy 2001-es szervezeti változást követően 2003-tól a jelenlegi management vezetésével működik. Fő tevékenységünk üzleti- és közönségrendezvények teljes körű technikai kiszolgálása, úgy, mint hang-, fény-, vetítés-, színpad- és kommunikációs technika. 2005-től kereskedelmi tevékenységet is folytatunk, melyet a ROBE márka forgalmazásával kezdtünk meg. Kereskedelmi üzletágunk 2011-től különálló arculattal rendelkezik, és a COLOSSAL Trading nevet viseli.
A mindennapos teendőinket 9 fős iroda, és 10 fős raktár személyzettel látjuk el.
Fontosnak tartjuk, hogy koordinátoraink, technikusaink, alvállalkozóink a rendezvényen minden téren maximálisan megfeleljenek az elvárásoknak, amelyek tartalmazzák mind az előzetes, mind a helyszínen történő munkafolyamatokat, a viselkedési, öltözködési és nyelvismereti követelményeket.
Kreatív és innovatív koncepcióinkkal, megoldásainkkal már a rendezvény összeállításánál hasznos ötleteket, beépíthető elemeket ajánlunk, elősegítve ügyfeleinket, hogy minél változatosabb, egyedibb legyen az esemény.
A megfelelő szakmai tudással és tapasztalattal rendelkező munkatársaink az ajánlatkéréstől a számlázásig nyomon kísérik a rendezvény menetét, meggyorsítva ezzel az esetlegesen felmerülő kérdések megválaszolását, problémák megoldását.
 
Ételek ItalokEszközökSpecialisták
  • Szolgáltatói csoportok: esküvői szolgáltatók, céges rendezvényszolgáltatók
  • Tevékenységek:

Colossal Rendezvénytechnika

Colossal Rendezvénytechnika kontaktja

  • Neve:   Megyesi Csaba
  • Pozíciója:   Ügyfélkapcsolati igazgató
  • Telefonszáma:   +3612360560
  • E-mail címe:   colossal@rendezvenykatalogus.hu
  • Mobiltelefonszáma:   +36205810999
A szolgáltatási üzletágunk feladatait nagyméretű eszközparkunkkal rugalmasan tudjuk ellátni. Berendezéseink mindegyike professzionális, kifejezetten ezekre a célokra készült termékek, melyek rendszeres karbantartásuk által mindig rendelkezésre állnak, biztosítva ezzel a minőségi kiszolgálást.
Alapkövetelmény nálunk a biztonság, így minden eszközünk megfelel a nemzetközi és magyar szabványoknak, munkatáraink egyéni védőeszközeiről és folyamatos képzéséről gondoskodunk. Egy rendezvény kivitelezésénél kiemelkedő szerepet kap az eszközök biztonságos, szabályos elhelyezése, rögzítése, a munkatársak jogszerű foglalkoztatása, a KRESZ, munkavédelmi és egyéb jogszabályok betartása.

AJÁNLATKÉRÉS

Ajánlatkérés a(z) Colossal Rendezvénytechnika szolgáltató felé:

(a csillaggal jelölt infomációk megadása feltétlenül szükséges)
Ajánlatkérő neve*
Ajánlatkérő telefonszáma*
Ajánlatkérő e-mail címe*
Ajánlatkérő cégének neve
Rendezvény típusa
Rendezvény tervezett időpontja *
Rendezvény tervezett időtartama *
Rendezvény várható létszáma *
Egyéb elképzelések, kérések