Specia Főoldal

Specia Img Title

TEVÉKENYSÉGEK SZERINT

Ételek Italok

A Lajter Light egy 1993-ban alakult vállalkozás, mely a kezdeti időkben divatbemutatók és koncertek világításával foglalkozott.

 

A folyamatos fejlődésnek köszönhetően az elmúlt 15 év alatt elértük, hogy mára az ország egyik legnagyobb technikai háttér szolgáltató cége lettünk. Célunk komplett szolgáltatást nyújtani megrendelőinknek, így a fénytechnikai szolgáltatás mellé most már a hangtechnika, színpad technika és színpadi fedés, erősáramú rendszer kiépítése, valamint a látványtervezés is párosul. Az évi 300 rendezvény sikeres lebonyolítása mellett legfőbb feladatunk technikai berendezéseink állandó fejlesztése, illetve új rendszerek alkalmazása. Ennek köszönhetően elértük, hogy a Lajter Light EC kizárólag a világ vezető termékeivel dolgozzon, és ez az előny, illetve szakembereink tapasztalata, és technikusaink hozzáértése a biztosíték, az általunk elvállalt rendezvények magas színvonalú, problémamentes lebonyolítására.

 

Az elmúlt évek alatt így természetesen cégünk főbb profilja is megváltozott, így tevékenységi körünk mára az alábbi rendezvény típusokra bővült: céges rendezvények, divat és árú bemutatók, családi napok, gála vacsorák, kongresszusok, sajtófogadások, kiállítások, sport rendezvények, koncertek, fesztiválok, partyk.

 
Ételek ItalokEszközökSpecialisták
  • Szolgáltatói csoportok: céges rendezvényszolgáltatók, esküvői szolgáltatók
  • Tevékenységek:

Lajter Light

Lajter Light kontaktja

  • Neve:   Pálocska Péter
  • Pozíciója:   ügyvezetõ igazgató
  • Telefonszáma:   +3614333950
  • E-mail címe:   lajterlight@t-online.hu
  • Mobiltelefonszáma:   +36306194246

AJÁNLATKÉRÉS

Ajánlatkérés a(z) Lajter Light szolgáltató felé:

(a csillaggal jelölt infomációk megadása feltétlenül szükséges)
Ajánlatkérő neve*
Ajánlatkérő telefonszáma*
Ajánlatkérő e-mail címe*
Ajánlatkérő cégének neve
Rendezvény típusa
Rendezvény tervezett időpontja *
Rendezvény tervezett időtartama *
Rendezvény várható létszáma *
Egyéb elképzelések, kérések