Specia Főoldal

Specia Img Title

TEVÉKENYSÉGEK SZERINT

Ételek Italok

Az ARTFour Stúdió Kft. rendezvények dekorációinak látványtervezésével, kivitelezésével, díszlettervezéssel, irodadekorációval, jelmeztervezéssel, grafikai arculattervezéssel, egyedi standok tervezésével foglalkozik. Munkatársai, és egyben tulajdonosai, designerek, iparművészek, és gyártási szakemberek. Állandó külsős munkatársak segítik munkánkat, a gyártási folyamatokban, nyomdai kivitelezésben, formatervezésben, marketing területen, szállítás területén, fénytechnikában.

A dekorációs feladatainkat helyszíni kivitelezésekor, színházi díszítő szakemberek, szcenikusok, asztalos szakemberek, szükség esetén ipari alpinisták közreműködésével végezzük. Büszkeségünk, hogy az általunk készített látványtervek és a megvalósított dekoráció, tökéletesen megegyezik! Nálunk a méret sem akadály! Legyen az óriási szabad teret igénylő installáció, vagy finom női kezet igénylő asztaldekoráció, minden igényére a legoptimálisabb ajánlatot adjuk. Látványtervek készítésénél, grafikai, montage, vagy 3D technikát alkalmazunk. A kivitelezés során nem csak a dekoráció szépségéről, hanem a tartószerkezetről, a biztonságos installációról, a tökéletes funkcionalitásról is gondoskodunk. A dekorációs elemeinket a rendezvény koncepciójával harmonizálva, tervezzük és kivitelezzük. Természetesen a széleskörű beszállítóinkkal kialakított jó munkakapcsolatnak köszönhetően, a gyártási folyamatokat megspórolva be tudunk szerezni dekorációs tárgyakat, kisebb bútorokat (thonett garnitúrák, kovácsoltvas garnitúrák, kerti padok, stíl vagy bőr bútorok, dekorációs falak …) a rendezvény igényeihez igazodva.

 
Ételek ItalokEszközökSpecialisták
  • Szolgáltatói csoportok: céges rendezvényszolgáltatók, esküvői szolgáltatók
  • Tevékenységek:

Artfour Decor Stúdió

Artfour Decor Stúdió kontaktja

  • Neve:   Sárosi Gabriella
  • Pozíciója:   ügyvezetõ igazgató
  • Telefonszáma:   +3617887447
  • E-mail címe:   sarosi.gabi@artfour.hu
  • Mobiltelefonszáma:   +36304815223

Hiába van szuper program, isteni catering, csodás kiszolgálás egy rendezvényen, ha az egész dekorálása nem közvetíti azt az üzenetet, ami a célja az események. Teljes körű, és professzionális megoldásokat kínálunk egy rendezvény dekoráláshoz:

- 3D vagy fotomontázs látványtervek készítése az adott helyszínre
- nagymérető installációk, dekorelemek, plasztikus azaz 3D dekorációktól a kisebb elemekig, pl, asztalközepek legyártásáig széles spektrumban
- a helyszín textil dekorációja, fényfüzérdekor, igény szerint fény és színpadtechnika technika bevonása
- egyedi igények alapján az elkészített terv után, a dekoráció legyártása, helyszíni telepítés, bontás, szállítás, sőt bizonyos esetekben raktározás

Rendezvénydekoráció céges rendezvényekre
Rendezvénydekoráció party service-eknek, illetve rendezvényszervező cégek számára
Rendezvénydekoráció privát eseményekre
Látványtervek készítése
Rendezvénydíszlet, dekorációja (kül- és beltéren)
Színpadkép kialakítása
Általános térdekoráció
Ünnepi dekorációk (karácsony, születésnap…)
Áruházak dekorációja

AJÁNLATKÉRÉS

Ajánlatkérés a(z) Artfour Decor Stúdió szolgáltató felé:

(a csillaggal jelölt infomációk megadása feltétlenül szükséges)
Ajánlatkérő neve*
Ajánlatkérő telefonszáma*
Ajánlatkérő e-mail címe*
Ajánlatkérő cégének neve
Rendezvény típusa
Rendezvény tervezett időpontja *
Rendezvény tervezett időtartama *
Rendezvény várható létszáma *
Egyéb elképzelések, kérések