Specia Főoldal

Specia Img Title

TEVÉKENYSÉGEK SZERINT

Ételek Italok

Egy-egy szakmai rendezvény hangulatát a tartalmas előadások mellett a körülmények is befolyásolják.

Mi segítünk Önnek, hogy biztosíthassa helyét a szakma élvonalában, és igazi nagymester lehessen! Gondoskodunk a megfelelő helyszínről, a legmodernebb technikai eszközökről, a rendezvény témájához illeszkedő programokról, a látványos és praktikus dekorációról, és ügyelünk arra, hogy mindez kihangsúlyozza a szakmai tartalmat. Ilyen háttérrel nem lehet döntetlent játszani!

Ahhoz, hogy egy cég megőrizhesse nyertes pozícióját, a szakmai hozzáértés mellett aktív marketingtevékenység is szükséges. Ötletes és figyelemfelkeltő megoldásaink segítségével egyedi módszerekkel ismertetjük meg az Ön potenciális vevőit cégének termékeivel és szolgáltatásaival.

Ezzel hosszú távú üzleti kapcsolatok alapjait fektetjük le, így Önnek nem kell újra és újra címvédő meccseket vívnia a konkurenciával.

 
Ételek ItalokEszközökSpecialisták
  • Szolgáltatói csoportok: céges rendezvényszolgáltatók
  • Tevékenységek:

Inspire Rendezvényügynökség

Inspire Rendezvényügynökség kontaktja

  • Neve:   Mesterházy Dániel
  • Pozíciója:   ügyvezetõ igazgató
  • Telefonszáma:   +3613316048
  • E-mail címe:   dmesterhazy@inspire.hu

Tréningjeink nagyszerű lehetőséget nyújtanak arra, hogy a kollégák néhány napra elhagyják a táblát, amin már otthonosan mozognak, és a megszokott körülményektől távol, egymásra utalva újraértelmezhessék a közös felelősség, az elfogadás és az együttműködés fogalmát.

Az együtt töltött néhány nap alatt a munkatársak betekintést nyernek a másik térfélre is, és rájöhetnek, hogy sötét és világos akár egy csapatot is alkothat. Ebben logikai, ügyességi feladatok és a bátorságukat is próbára tevő játszmák sorozata nyújt segítséget számukra, melyeket szakembereink személyre szabottan állítanak össze.

A tréning befejeztével a résztvevők kipihenten és értékes tapasztalatokkal gazdagabban térhetnek vissza munkájukhoz, készen az újabb, akár döntő fontosságú mérkőzésekre.

AJÁNLATKÉRÉS

Ajánlatkérés a(z) Inspire Rendezvényügynökség szolgáltató felé:

(a csillaggal jelölt infomációk megadása feltétlenül szükséges)
Ajánlatkérő neve*
Ajánlatkérő telefonszáma*
Ajánlatkérő e-mail címe*
Ajánlatkérő cégének neve
Rendezvény típusa
Rendezvény tervezett időpontja *
Rendezvény tervezett időtartama *
Rendezvény várható létszáma *
Egyéb elképzelések, kérések